• Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf Ä 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: Ä 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf Ä 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

FM transmitters om muziek op uw radio te ontvangen

Een herkenbaar probleem: Heeft u net al uw muziek op uw iPod gezet, moet u weg met de auto waarin geen aansluiting is gemaakt om met een kabel uw muziek af te spelen via de autospeakers. Het enige wat u dan kunt luisteren is de radio of een goede CD. Maar dankzij iPhoneGadgets.nl kunt u voortaan wel uw favoriete muziek blijven luisteren. De FM-transmitter voor de iPod Nano zorgt ervoor dat uw muziek via een lege FM-frequentie afgespeeld wordt, zonder dat u daarvoor kabels nodig hebt.

Hoe werkt dat?

De FM-transmitter is een klein apparaatje dat u aan de onderkant van uw iPod bevestigt. Op dezelfde plek als waar praktisch alle kabeltjes ingeplugd kunnen worden. Vervolgens dient u een FM-frequentie in te stellen per 0.1MHz die ligt tussen de 87.5-107.9MHz. De gekozen frequentie verschijnt ook op het blauwe LCD-scherm. Op de autoradio zoekt u dezelfde frequentie op en vervolgens kunt u genieten van uw eigen muziek via de speakers van de autoradio. De kwaliteit is net zo goed als anders en u zult geen last hebben van ruis. Op iPhoneGadgets.nl bieden wij een FM-transmitter aan die geschikt is voor de iPod Nano Classic, de Nano 2G en de Nano 3G. Bij alle drie de apparaatjes werkt de FM-transmitter hetzelfde en dient u dus op de hierboven beschreven wijze te werk te gaan. De FM-transmitter is de ideale vervanging voor de vaak eentonige muziek van de verschillende radiozenders. Voortaan luistert u gewoon uw eigen muziek.

Artikel 1 tot en met 2 (Totaal 2 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: