Smart Cover voor iPad 2 in kleur zwart

€19.95
Smart Cover voor iPad 2 in kleur zwart Smart Cover voor iPad 2 in kleur zwart Smart Cover voor iPad 2 in kleur zwart Smart Cover voor iPad 2 in kleur zwart Smart Cover voor iPad 2 in kleur zwart

Smart Cover voor iPad 2 in kleur zwart

De dunne, stevige Smart Cover beschermt het scherm zonder de achterkant van duurzaam aluminium te bedekken. Je iPad 2 blijft er als een iPad 2 uitzien, maar wordt extra beschermd. En de Smart Cover is ook nog eens ideaal bij het bekijken van films, gamen of surfen op het internet. Je kunt hem zo vouwen dat je een standaard krijgt waarmee iPad 2 rechtop blijft staan. In een andere positie zorgt de standaard ervoor dat je op een prettige manier kunt typen.

Houd je je iPad 2 liever gewoon vast, dan kun je de Smart Cover als een gewone pagina omslaan. En als je een HD-video wilt maken, vouw je de Smart Cover dubbel zodat de camera aan de achterkant zichtbaar wordt.

Door de ingebouwde magneten wordt de Smart Cover naar de iPad getrokken, zodat hij er perfect omheen past. De hoes beschermt het apparaat niet alleen, maar haalt het ook uit de sluimerstand en zorgt dat je je iPad rechtop kan zetten.

Vind ons leuk en blijft op de hoogte van de nieuwste Gadgets!

Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook