• iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard

Groot assortiment opladers voor je iPod, iPhone of iPad

De vele mogelijkheden van uw iPhone, iPod of iPad zorgen ervoor dat u ongetwijfeld vele uren per dag bezig bent met uw Apple-apparaat. Zeker het kijken van films en het surfen op internet vreten energie. Bij actief gebruik zult u uw iPhone, iPod of iPad regelmatig moeten opladen. Wanneer u een Docking Station heeft, kunt u eenvoudig met een Dockconnector en USB-kabel uw Apple-apparaat opladen. Bent u vaak onderweg? Dan is de mobiele oplader op zonne-energie van iPhoneGadgets.nl de oplossing. Altijd en overal kan deze oplader uw iPhone, iPod of iPad opladen omdat deze werkt op zonne-energie. Het enige wat u hoeft te doen is het inpluggen van de oplader op de aansluiting van uw apparaat.

2-1 en 3-1 opladers voor iPhone, iPod en iPad

Voor alle devices bestaan er 2-1 opladers, verkrijgbaar op iPhoneGadgets.nl. Deze opladers kunnen uw apparaat van energie voorzien via het stopcontact, maar ze zijn ook aan te sluiten op de computer met behulp van de USB-aansluiting. Ideaal voor als er geen los stopcontact meer over is en u wilt wel uw iPod, iPhone of iPad opladen. Voor de iPhone 3GS en de iPhone 4G kunt u op iPhoneGadgets.nl ook 3-1 opladers bestellen. Deze kunnen opladen via het stopcontact, via USB en via de sigarettenaansteker in uw auto. Natuurlijk is het bij een telefoon extra belangrijk om ervoor te zorgen dat deze altijd zoveel mogelijk is opgeladen. Met de 3-1 oplader van iPhoneGadgets.nl kunt u voortaan ook onderweg uw iPhone van stroom voorzien. Zo komt u nooit meer met een lege batterij te staan en blijft u altijd bereikbaar.

 Belkin - Micro Auto Charger 
 €9.95 
 Gratis burolader bij bestelling vanaf € 25,- 
 €9.95  €0.00 
 In-Car USB en Triple socket 
 €14.95 
Artikel 1 tot en met 20 (Totaal 69 artikelen) Resultaten:  1  2  3  4  Volgende 

Deel dit artikel met je vrienden: