• Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: Ä 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf Ä 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf Ä 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires

Oordopjes voor iPod, iPhone en iPad in diverse kleuren en modellen!

Een iPod zonder oortjes is geen iPod. Datzelfde geldt in mindere maten voor de iPhone, maar veel gebruikers willen ook graag muziek luisteren op dat apparaat. De bijgeleverde oordopjes zijn doorgaans van prima kwaliteit, maar op den duur kan het praktisch zijn om een reservepaar te hebben of de oorspronkelijke oortjes zijn stuk gegaan en moeten vervangen worden. iPhoneGadgets.nl heeft een uitgebreid assortiment aan oordopjes. Alle oortjes hebben een perfecte pasvorm en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen omtrent geluidskwaliteit die Apple stelt aan haar producten. Met de oordopjes van iPhoneGadgets.nl beleeft u muziek alsof u live bij een concert aanwezig bent.

Onze collectie oordopjes is uitgebreid

Wij bieden verschillende soorten aan zodat u zelf een keuze kunt maken welke oortjes u het meest fijn vindt. De standaard oordopjes werken prima, maar hebben als nadeel dat omgevingsgeluid de muziekbeleving kan verstoren. Een oplossing daarvoor zijn in-ear oordopjes. Deze gaan dieper het oor in om een totale muziekbelevenis te creŽren. Past u hiermee wel op in het verkeer. Zet daarnaast de muziek nooit op het hoogste volume om oorschade te voorkomen.

iPhoneGadgets.nl biedt ook oordopjes aan die voorzien zijn van een microfoon. Deze oortjes zijn in te zetten als headset. Ook zijn deze oortjes uitgerust met een handige afstandsbediening. Hiermee kunt u eenvoudig naar het volgende nummer schakelen of het volume aanpassen, zonder dat u daarvoor uw iPhone of iPod tevoorschijn moet halen. Met de oordopjes van iPhoneGadgets.nl geniet u van het verbluffende geluid dat uit uw iPhone of iPod kan komen.

 Oordopjes - Rood 
 €9.95 
 Oordopjes met microfoon - Goud 
 €7.95 
 Oordopjes met microfoon - Rood 
 €7.95 
 Oordopjes met microfoon - Wit 
 €12.95 
 Zipper Earphones - Black 
 €12.95 
 Zipper Earphones - Red 
 €12.95 
 Zipper Earphones - Green 
 €12.95 
Artikel 1 tot en met 15 (Totaal 15 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: