• Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn

Bescherm uw iPhone met een screenprotector

Het scherm van alle versies van de iPhone is gevoelig. Het touchscreen reageert op de kleinst mogelijke aanrakingen. Daarnaast zijn de schermen gemaakt van speciaal materiaal dat ervoor zorgt dat er niet zo snel krassen op het scherm komen. Toch is dit niet altijd te voorkomen. De oplossing hiervoor zijn de screenprotectors van iPhoneGadgets.nl. Voor elke iPhone zijn er verschillende screenprotectors verkrijgbaar, elk met zijn eigen kenmerken. De screenprotector ‘Spiegel’ geeft de mogelijkheid om uw iPhone in de stand-by stand als spiegel te gebruiken. Bij normaal gebruik heeft u overigens geen last van een spiegelend effect. Screenprotectors zijn er ook in een transparante versie en een matte transparante uitvoering. Eerstgenoemde is de standaard versie, de matte transparante screenprotector laat uw scherm minder spiegelen.

Bescherm tegen krassen en beschadigingen

iPhone screenprotectors van iPhoneGadgets.nl hebben als doel het beschermen van uw iPhone scherm tegen krassen en beschadigingen. De screenprotectoren hebben een perfecte pasmaat, laten de knopjes vrij en zijn gemakkelijk aan te brengen en ook weer te verwijderen. Wanneer u de iPhone screenprotector zorgvuldig op het scherm van uw iPhone bevestigt, zult u niet eens merken dat u niet rechtstreeks op het scherm van uw telefoon tikt. De gevoeligheid van het touchscreen neemt namelijk niet af met een screenprotector. Bij iPhoneGadgets.nlheeft u de mogelijkheid om meerdere screenprotectors te bestellen voor een speciale kortingsprijs. Wanneer u er 5 bestelt, betaalt u er maar 4 (zie aanbieding). Bescherm vandaag nog uw iPhone scherm met één van de screenprotectors van iPhoneGadgets.nl en voorkom beschadigingen.

 Screenprotectors voor iPhone - 5 Stuks 
 €12.50  €10.00 
Artikel 1 tot en met 14 (Totaal 14 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: