• Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires

Reparatie delen voor iPhone

Producten van Apple zijn kwalitatief goed, zo ook de iPhone. Toch kan het gebeuren dat er na verloop van tijd een onderdeel stuk gaat. Wanneer u uw toestel zou opsturen kan het weken tot maanden duren voordat u uw iPhone terugkrijgt. Vaak is het niet nodig om uw toestel op te sturen ter reparatie. Het vervangen van het kapotte onderdeel is in de meeste gevallen genoeg om uw telefoon weer werkend te krijgen. En vaak kunt u dit gewoon zelf doen met behulp van een iPhone reparatie kit, ook verkrijgbaar bij iPhoneGadgets.nl.

De belangrijkste reparatie delen

Er kunnen meerder onderdelen sneuvelen bij een iPhone. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk het scherm. Zodra dit stuk is, is de telefoon eigenlijk niet meer te gebruiken. Bij iPhoneGadgets.nl vindt u displays en touchscreenonderdelen voor verschillende versies van de iPhone. Tevens vindt u vervangende frames, voor als de rand rond uw scherm beschadigd of stuk is. Een ander belangrijk onderdeel is de accu. Zodra deze beschadigd is, vermindert de levensduur van uw iPhone of wil deze, in het ergste geval, niet meer opladen. De accu vervangen is een simpele, maar noodzakelijke oplossing in dit geval.

Andere reparatie delen die verkrijgbaar zijn bij iPhoneGadgets.nl zijn de connector en de ‘Home Button’. Laatstgenoemde is een belangrijk onderdeel omdat u met deze knop altijd direct kunt terugkeren naar het ‘Home screen’. Tevens is dit ook één van de onderdelen die het vaakst gebruikt wordt en dus snel beschadigd raakt omdat er bijvoorbeeld zand of stof tussen de knop en het frame komt. Bij iPhoneGadgets.nl vindt u voor een scherpe prijs de belangrijkste reparatie delen voor uw iPhone.

 Accu voor iPhone3GS 
 €9.95 
 Backside Cover - Glas - iPhone4 - Creme 
 €11.95  €5.95 
 Backside Cover - Glas - iPhone4 - Zwart 
 €11.95  €5.95 
 Backside Cover -Glas - iPhone4 - Wit 
 €11.95  €5.95 
 Connector iPhone3 
 €9.95 
 Display iPhone3 
 €14.95 
 Frame iPhone3 - Zwart 
 €4.95 
 iPhone3 Home Button zwart 
 €1.95 
Artikel 1 tot en met 10 (Totaal 10 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: