• Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!

Houders voor uw iPhone

Voor het bellen, sms’en en internetten is de iPhone eenvoudig in het gebruik. Wanneer u een film wilt kijken of een fotovoorstelling wilt tonen aan iemand anders wordt het al moeilijker. Niemand heeft zin om zijn iPhone gedurende lange tijd vast te houden in dezelfde positie. Daarvoor heeft iPhoneGadgets.nl een aantal iPhone houders in het assortiment opgenomen. Op dit moment zijn er twee Soft Backcovers verkrijgbaar. Deze zijn uitermate geschikt om foto’s of video’s mee te vertonen. De Backcovers bieden bescherming voor de iPhone, maar hebben als grootste voordeel dat ze in een klapstand kunnen staan waar u uw telefoon in kunt zetten.

iPhoneGadgets.nl heeft ook speciale iPhone houders voor het spelen van spelletjes. Uniek is het Gamestuur voor de iPhone4. U dient uw iPhone in het midden van dit stuur te plaatsen. Vervolgens kunt u met behulp van het Gamestuur racespelletjes spelen waarbij gestuurd wordt met het speciale iPhone Gamestuur. Daarnaast bieden de ingebouwde speakers bij deze iPhone houder een extra belevenis bij het spelen van spelletjes.

Leuke gadgets voor fanatieke gamers!

Voor de fanatieke gamers heeft iPhoneGadgets.nl een leuke gadget: de iPhone Gaming Handheld die sterk doet denken aan de controllers van een bepaalde spelcomputer. Naast dat deze Gaming Handhelds bescherming bieden aan uw iPhone, liggen ze ook perfect in de hand. Met deze gadget wordt het spelen van spelletjes op uw iPhone nog leuker. Ontdek het speelplezier en comfort van een iPhone houder van iPhoneGadgets.nl.

 Game stuur met speakers voor de iPhone4 
 €29.95  €19.95 
 Smart Stand - 360 gr. draaibaar 
 €12.95 
Artikel 1 tot en met 11 (Totaal 11 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: