• Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf Ä 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: Ä 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf Ä 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn

Externe laders voor uw iPhone

De iPhone is een toptelefoon met ontzettend veel mogelijkheden. Op het mooie, grote scherm kunt u alle beschikbare applicaties afspelen, films kijken, uitgebreid internetten en nog veel meer. Het nadeel van de vele mogelijkheden van de iPhone is dat de batterij vrij snel leeg gaat. Het zou erg onhandig zijn wanneer u onderweg met een lege batterij komt te staan. Met een iPhone Externe Accu van iPhoneGadgets.nlbent u dit voor. Nooit meer zal uw telefoon leeg zijn op een moment dat u de iPhone net hard nodig hebt.

Handig voor onderweg

Wanneer u in de gelegenheid bent kunt u natuurlijk een oplader voor uw iPhone meenemen voor onderweg. U zult dan wel altijd op zoek moeten naar een computer of stopcontact. Omdat die dingen niet altijd voor handen zijn en u toch onderweg uw telefoonbatterij op peil wilt houden is er de iPhone Externe Accu. Deze batterij is op te laden via een USB-kabel. Wanneer de batterij van uw iPhone bijna leeg is kunt u eenvoudig de Externe Accu aan de onderkant van de iPhone aansluiten en vervolgens wordt uw telefoon opgeladen. Dit zonder gebruik te maken van een stopcontact of een computer.

Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat de iPhone Externe Accu van iPhoneGadgets.nlaltijd opgeladen is wanneer u op weg gaat. Op de voorkant van de Externe Accu zit een blauw LED-lampje dat aangeeft hoe het met de externe batterij staat. Verder is het ontwerp van de Externe Accu hetzelfde als het design van de iPhone, waardoor de batterij en de telefoon mooi in elkaar overlopen.

 PNY dual-port Digital - PowerPack - 5200 mAh 
 €59.95  €50.00 
Artikel 1 tot en met 13 (Totaal 13 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: