• iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf Ä 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf Ä 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: Ä 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu

Cases voor uw iPhone

Voor de iPhone heeft iPhoneGadgets.nl een groot assortiment aan lederen Cases. Het leer zorgt voor een goede bescherming en extra grip voor uw iPhone. Met een Case kunt u uw telefoon gewoon blijven gebruiken, zonder dat deze beschadigd raakt. In alle iPhone Cases zijn de knoppen aan de zijkant van de telefoon vrijgelaten, zoals de knop voor de camera. Hierdoor kan de iPhone niet per ongeluk op eigen houtje acties gaan ondernemen terwijl u de telefoon in uw tas of in uw broekzak heeft zitten.

Ruim assortiment aan iPhone Cases

iPhoneGadgets.nl heeft een ruim assortiment aan iPhone Cases die op te delen zijn in twee soorten: Flip Cases en Side Cases. Een Flip Case werkt als een uitklaptelefoon. Het leder beschermt de voor- en de achterkant van uw iPhone, niet de zijkanten. Wanneer u de telefoon wilt gebruiken, klapt u heel eenvoudig de Flip Case open. Om de iPhone weer te beschermen klapt u de Case op dezelfde manier dicht. Side Cases beschermen naast de voor- en achterkant ook de zijkanten van uw iPhone. Deze beschermhoezen klappen naar de zijkant open, zodat het scherm volledig toegankelijk blijft voor gebruik.

Bij iPhoneGadgets.nl zijn de iPhone Cases in alle mogelijke kleuren te bestellen. Belangrijk om te weten is dat alle Cases werken met een magneetsluiting, die de uiteinden bij elkaar klikt. Houdt u er rekening mee dat u deze magneetsluiting niet te dicht bij uw bankpas houdt, dit kan er namelijk toe leiden dat de magneetstrip van uw bankpas niet meer werkt. Maar bovenal, geniet van de bescherming van een iPhone Case.

 Beschermcase - Angry Birds - iPhone4 - Geel 
 €12.95  €6.50 
 Beschermcase - Angry Birds - iPhone4 - Groen 
 €12.95  €6.50 
 Beschermcase - Angry Birds - iPhone4 - Rood 
 €12.95  €6.50 
Artikel 1 tot en met 20 (Totaal 110 artikelen) Resultaten:  1  2  3  4  5 ...  Volgende 

Deel dit artikel met je vrienden: