• Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn

Cases / Bumpers om uw iPhone te beschermen!

Een iPhone is een fantastisch apparaat waar u maar wat graag zuinig op bent. Om beschadigingen van het scherm te voorkomen kunt u gebruik maken van een screenprotector, ook verkrijgbaar bij iPhoneGadgets.nl. Natuurlijk kan het ook gebeuren dat uw telefoon een keer valt of dat er op een andere manier schade ontstaat. Een screenprotector biedt dan niet voldoende bescherming. Een iPhone Bumper of Cover wel. Dit is een rand om uw iPhone heen die tegen een stootje kan. Daardoor wordt de rand van uw telefoon beter beschermd en ontstaat er geen schade wanneer u telefoon een keertje valt.

Verschillende iPhone bumpers

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om iPhone bumper. Op iPhoneGadgets.nl vindt u bijvoorbeeld rubberen bumpers. Deze producten beschermen alleen de rand van uw iPhone tegen beschadigingen. U kunt er ook voor kiezen om zowel de voor-, zij- als achterkant te beschermen. De aluminium cases beschermen uw iPhone niet alleen, ze geven de telefoon ook een schitterende uitstraling. Het Hightech aluminium is speciaal ontworpen voor de iPhone en biedt de optimale bescherming.

 Aluminium bumper - iPhone4 - Blauw 
 €34.95  €9.95 
 Aluminium bumper - iPhone4 - Oranje 
 €34.95  €9.95 
 Aluminium bumper - iPhone4 - Paars 
 €34.95  €9.95 
 Aluminium bumper - iPhone4 - Rood 
 €34.95  €9.95 
 Aluminium bumper - iPhone4 - Roze 
 €34.95  €9.95 
 Bumper - iPhone 4(s) - Blauw 
 €6.95 
 Bumper - iPhone 4(s) - Groen 
 €6.95 
 Bumper - iPhone 4(s) - Oranje 
 €6.95 
 Bumper - iPhone 4(s) - Roze 
 €6.95 
 Bumper - iPhone 4(s) - Wit 
 €6.95 
 Bumper - iPhone 4(s) - Zwart 
 €6.95 
Artikel 1 tot en met 16 (Totaal 16 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: