• Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!

Standaard voor uw iPad nodig?

Het hebben van een iPad is ideaal. Het Apple-apparaat heeft zoveel functies dat u er nooit op uitgekeken zult raken. Wat wel een nadeel kan worden na verloop van tijd is dat u het apparaat altijd dient vast te houden of u moet de iPad plat op tafel leggen. Veel fijner is het als de iPad rechtop kon staan, zodat u geen lamme hand krijgt of extra goed moet kijken omdat het scherm plat op tafel ligt. iPhoneGadgets.nl heeft een iPad standaard in het assortiment opgenomen om uw plezier van de iPad nog verder te verhogen. Met deze standaard hoeft nu niet langer de iPad vast te houden. De houten iPad standaard heeft twee standen, waarin u uw apparaat kunt plaatsen. Op deze manier bepaalt u zelf uw ideale leeshoek.

Gebruikersgemak

De stabiele iPad standaard is te plaatsen op elke platte ondergrond, zoals een bureau, een aanrecht of een tafel. De iPad standaard van iPhoneGadgets.nl beschikt over een ‘rugleuning’. U plaatst de iPad in één van de twee gleuven en legt het apparaat vervolgens tegen deze leuning. De iPad ligt stabiel in de standaard, is nog prima te gebruiken en verschuift niet zodra u het scherm aanraakt. De iPad standaard is ook ideaal voor het kijken van films of foto’s. U hoeft alleen maar het apparaat te plaatsen in de standaard, de voorstelling te starten en te genieten. Vergroot het gebruikersgemak van de iPad met de iPad standaard van iPhoneGadgets.nl.

Artikel 1 tot en met 1 (Totaal 1 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: