• Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: Ä 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf Ä 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf Ä 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!

Screenprotectors voor uw iPad1 en iPad2

Zowel de iPad als de iPad2 hebben een prachtig scherm met een extreem hoge resolutie om alle beelden helder te kunnen weergeven. Natuurlijk wil iedereen het scherm zo lang mogelijk zo gaaf mogelijk houden. Met een screenprotector van iPhoneGadgets.nl beschermt u het scherm tegen krasjes, vette vlekken of andere gevaren voor het gevoelige scherm. Ook met een screenprotector is het touchscreen prima te bedienen. U loopt alleen geen risico dat u per ongeluk met een of ander scherp voorwerp een krasje op het scherm maakt.

Bij iPhoneGadgets.nl kunt u voor uw iPad verschillende screenprotectors van ScreenGuard bestellen. Deze screenprotectors omsluiten uw iPad, zonder dat u daarna merkt dat er een hoesje om uw iPad heen zit. Tevens kunt u kiezen uit verschillende screenprotectors. Door bijvoorbeeld glitters rondom uw scherm te plaatsen kunt u uw iPad persoonlijk maken. Bij iPhoneGadgets.nl vindt u verschillende screenprotectors om uw iPad optimaal te beschermen tegen krasjes.

Bij iPhoneGadgets.nl vindt u ook screenprotectors voor de iPad2

U kunt kiezen voor een transparante bescherming. In dat geval plaatst u een dunne beschermende laag over uw scherm heen. De gevoeligheid van het touchscreen blijft hetzelfde, alleen kunt u nu geen krasjes meer maken op het scherm. Screenprotectoren zijn tevens gemakkelijk te verwijderen, mochten er beschadigingen zijn ontstaan op de beschermlaag zelf. iPhoneGadgets.nlheeft ook screenprotectoren voor de iPad2 die extra bescherming bieden tegen spiegeling. Met een dergelijke beschermlaag kunt u voortaan ook buiten in de zon het scherm van uw iPad2 nog prima lezen. Geef uw iPad een langere levensduur met een screenprotector van iPhoneGadgets.nl.

Artikel 1 tot en met 8 (Totaal 8 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: