• Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: Ä 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf Ä 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf Ä 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!

iPad houders voor in de auto of aan tafel

Een iPad is ontzettend handig en het is ook niet verwonderlijk dat veel mensen het apparaat urenlang per dag gebruiken. Dan is het wel zo handig om de iPad niet al die tijd te hoeven vasthouden. Dat probleem wordt opgelost met de iPad houder, verkrijgbaar bij iPhoneGadgets.nl. Het voordeel van een iPad houder is dat u deze in zowel verticale als horizontale stand kunt neerzetten. Dit kan praktisch zijn bij het laten zien van fotoís en er zijn applicaties die alleen in de horizontale of alleen in de verticale stand gespeeld kunnen worden. Met de iPad houder is dit niet langer problematisch.

Eenvoudig bevestigen

De iPad houder van iPhoneGadgets.nl bevat een speciale, krachtige zuignap aan de achterkant. Daarmee kunt u uw iPad eenvoudig bevestigen op de voorruit, of wanneer u kinderen heeft op de zijruiten. De zuignap is speciaal ontworpen voor het gewicht van de iPad en zal niet loslaten tijdens het rijden. Maar de iPad houder, verkrijgbaar op iPhoneGadgets.nl, is niet alleen geschikt voor in de auto. Ook op een tafel of een bureau is de zuignap van deze houder prima te bevestigen. Hierdoor hoeft u het apparaat niet meer dag en nacht vast te houden, maar kunt u pas echt genieten van alles wat de iPad te bieden heeft. Voorlopig is de iPad houder alleen in roze te verkrijgen, maar de verwachting is dat er op termijn meer kleuren aan het assortiment zullen worden toegevoegd.

 iHorn voor iPad - 13dB - Blauw 
 €12.95 
 iHorn voor iPad - 13dB - Paars 
 €12.95 
 iHorn voor iPad - 13dB - Roze 
 €12.95 
Artikel 1 tot en met 4 (Totaal 4 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: