• Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu

iPad Camera Connection Kits

Wanneer u onderweg bent en iets bijzonders tegenkomt legt u dit waarschijnlijk vast met een digitale camera. U hoeft uw foto’s altijd direct bij de hand, hoeft ze niet eerst te ontwikkelen en een mislukte foto kunt u direct verwijderen. Wat er tot nu toe nog wel aan ontbrak was dat u niet direct uw foto’s op uw iPad kon bekijken. Met de iPad Camera Connector Kit, verkrijgbaar bij iPhoneGadgets.nlkan dit wel. Met deze Kit kunt u uw foto’s van uw digitale camera downloaden naar uw iPad, zodat u de foto’s direct kunt bekijken op een groter scherm en direct kunt genieten van de prachtige plekjes die u heeft bezocht.

Twee aansluitmanieren

De iPad Camera Connector Kit bevat twee connectoren. De Camera Connector maakt gebruik van USB. U kunt deze connector aansluiten op de Dockconnectorpoort van uw iPad. Vervolgens kunt u met een USB-kabel de verbinding maken tussen uw iPad en uw digitale camera. Ook het aansluiten van een iPhone op uw iPad is mogelijk, behalve wanneer het een iPhone 3GS betreft. Het tweede deel van de iPad Camera Connector Kit van iPhoneGadgets.nlis een speciale plug die u kunt plaatsen in uw iPad. Het SD-kaartje van uw digitale camera past precies in deze plug, zodat de foto’s direct overgezet kunnen worden naar uw Apple-apparaat. De iPad Camera Connector Kit ondersteunt alle standaard foto- en videostructuren, waaronder JPEG, RAW, MPEG-4 en H.264. Geniet vandaag nog van uw schitterende foto’s en video’s op uw iPad.

Artikel 1 tot en met 1 (Totaal 1 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: