• iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf Ä 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf Ä 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: Ä 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires

Bescherm uw iPad met een case

Een iPad is een waardevol product dat de beste bescherming verdiend. Niemand wil natuurlijk dat zijn of haar apparaat beschadigd raakt. Wanneer u uw iPad regelmatig vervoert, is een case of een hoes onmisbaar. Op iPhoneGadgets.nl vindt u veel verschillende beschermingen voor uw iPad. Gaat het alleen om het vervoeren van uw apparaat, dan zijn de beschermhoezen met handvat ideaal. Uw iPad is daarmee optimaal beschermd en u kunt het apparaat bij de hand houden, zodat het nergens onbeheerd hoeft te blijven.

Uitstekende bescherming

Wanneer u uw iPad veel gebruikt om boeken te lezen is de Bookstandcase van iPhoneGadgets.nl ideaal. Deze case geeft uw apparaat uitstekende bescherming en is tegelijkertijd om te bouwen tot een handige standaard. In een prettige leeshoek kunt u vervolgens nog gebruik maken van uw iPad. De Bookstandcase is in verschillende kleuren verkrijgbaar op iPhoneGadgets.nl. Voor optimale bescherming kunt u ook kiezen voor een echt lederen beschermhoes. Hiermee wordt uw iPad onaantastbaar en voorkomt u beschadigingen.

Bijzonder zijn de iPad covers van iPhoneGadgets.nl. Geef uw iPad een persoonlijk tintje met een kleurrijke cover. Uw apparaat is daarmee prima beschermd en is tevens heel herkenbaar, mocht u uw iPad even uit het oog verloren zijn. De Smart Cover is ook een goed alternatief voor een complete case of hoes. De Smart Cover bedekt niet de hele iPad, maar geeft u nog de ruimte om te werken op het apparaat. Tevens is deze cover gemakkelijk om te bouwen tot praktische standaard, zodat u eenvoudig films kunt kijken of een diavoorstelling kunt afspelen.

Artikel 1 tot en met 20 (Totaal 92 artikelen) Resultaten:  1  2  3  4  5  Volgende 

Deel dit artikel met je vrienden: