• Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf Ä 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf Ä 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: Ä 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard

Headsets met bluetooth - Handsfree bellen

Speciaal voor de iPhone heeft iPhoneGadgets.nl een groot assortiment aan headsets. Handsfree bellen is verplicht wanneer u aan het autorijden bent. Een ingebouwde carkit kan daarvoor een oplossing zijn. U dient dan wel altijd een microfoontje in te bouwen in uw auto, plus dat u nog altijd op het toestel, of op een ingebouwde knop in uw auto, dient te drukken wanneer u een inkomend telefoongesprek wilt opnemen. Het is veel praktischer om gebruik te maken van een headset. De iPhone headsets zijn mooi vormgegeven en ze zijn extra klein om het gebruikscomfort te verhogen.

Bluetooth headsets

De bluetooth headsets zijn kleine apparaatjes met een oortje en een knop om telefoongesprekken direct mee op te nemen. De extreem kleine en lichte bluetooth headsets, slechts 7(!) gram, werken perfect en bieden hoge kwaliteit. De perfecte geluidskwaliteit zorgt ervoor dat u de beller uitstekend kunt verstaan en dat u aan de andere kant van de lijn ook prima te horen bent. Tevens worden de bluetooth headsets geleverd met een kleine oorbeugel, zodat het apparaatje tijdens het rijden niet uit uw oor kan vallen.

De bluetooth headsets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dat is het enige verschil. Alle apparaatjes hebben een gesprekstijd van 7 uur, een stand-by tijd van maarliefst 200 uur en ze worden geleverd met een bijbehorende oplader die de headsets binnen 3 uur helemaal oplaadt. Een bluetooth headset is niet alleen ideaal voor in de auto, maar ook op straat. Zonder uw telefoon uit uw zak te hoeven halen kunt u inkomende gesprekken opnemen en voeren.

Artikel 1 tot en met 3 (Totaal 3 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: