• iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu

Gereedschapsetjes voor iPhone en iPod

Vroeg of laat kan het gebeuren dat uw iPhone of iPod haperingen vertoond of het helemaal niet meer wil doen. Een eerste reactie is vaak om het apparaat op te sturen naar de fabrikant, mits u nog garantie heeft. Als de garantie al verlopen is leggen veel bezitters van een iPhone of iPod er zich bij neer dat het apparaat stuk is. Toch hoeft dat niet. Vaak kunt u zelf het Apple-product repareren, mits u de juiste spullen bij de hand heeft. Om die reden biedt iPhoneGadgets.nl speciale gereedschapssetjes aan voor de iPhone en de iPod.

Gereedschapssetjes om eenvoudig uw iPhone of iPod te openen

Een gereedschapssetje voor de iPhone of iPod bestaat uit een Ster schroefdraaier, een Torx schroefdraaier en een Spudger. De eerste twee zijn dubbel aanwezig, voor het geval er één sneuvelt. Met de materialen uit het gereedschapssetje kunt u eenvoudig uw iPhone of iPod openen, zonder dat u daarbij het apparaat beschadigt. Ook is het kinderspel om kapotte onderdelen te vervangen met het gereedschapssetje van iPhoneGadgets.nl . Let op: het zelf repareren van uw iPhone of iPod is niet zonder risico’s. Het zijn gevoelige apparaten die van binnenuit niet beschadigd mogen worden. wees zorgvuldig bij het uitvoeren van reparaties en zorg ervoor dat u van te voren weet wat u moet gaan doen. Kijk vooral uit wanneer u nog wel garantie hebt, maar toch zelf uw iPod of iPhone wilt repareren. Wanneer het apparaat beschadigd raakt door uw toedoen kan uw recht op garantie vervallen.

 Nano SIM-kaart Kniptang 
 €11.95 
Artikel 1 tot en met 3 (Totaal 3 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: