• Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu

Docking stations voor uw iPhone of iPad

Docking Stations voor de iPad zijn onmisbaar. iPhoneGadgets.nl heeft twee modellen in haar collectie opgenomen: het Docking Station voor de iPad en een versie voor de iPad2. Beide Docking Stations geven u de mogelijkheid om de iPad rechtop te laten staan. Het grote voordeel is dat uw iPad direct wordt opgeladen met een Docking Station. Met het Docking Station kunt u ook eenvoudig uw iPad of iPad2 synchroniseren met uw computer. Plaats uw iPad in het Dock, sluit de USB kabel aan tussen het Docking Station en de computer en u kunt op een eenvoudige wijze foto’s overzetten, muziek uitwisselen of video’s uploaden van en naar uw computer.

Docking station geschikt voor luisteren van muziek

Het Docking Station is uitermate geschikt om muziek te luisteren via uw iPad of iPad2. De aangeboden apparaten op iPhoneGadgets.nl zijn namelijk uitgerust met een praktische geluidsuitvoerpoort. U kunt uw eigen boxen daarop inpluggen, zodat u kunt genieten van de prachtige muziek op uw iPad of iPad2. Tegelijkertijd kunt u op het scherm van uw mobiele device een diavoorstelling afspelen. Het Docking Station is zo ontworpen dat uw iPad in de ideale stand staat om foto’s te bekijken. Dit kan gewoon tegelijk met het luisteren van muziek en het opladen van uw apparaat.

Ondertussen doorwerken op uw iPad, zonder het apparaat uit het Docking Station te halen? Dat kan met een bluetooth-toetsenbord. Zo kunt u alsnog uw mailtjes sturen, brieven schrijven of internetten, terwijl ondertussen de iPad aan het opladen is voor nieuw gebruik. Een Docking Station maakt de totale belevenis van een iPad compleet.

 Docking station voor iPad2 
 €18.95 
Artikel 1 tot en met 5 (Totaal 5 artikelen) Resultaten:  1 

Deel dit artikel met je vrienden: