• MacBook stickers

  Maak nu van je MacBook, je eigen unieke MacBook met deze vrolijke, leuke, te gekke stickers. Direct leverbaar, vanaf € 7.50

  ...meer info?
  MacBook stickers
 • iStand standaard

  Een handige en goedkope standaard voor je iPhone, iPod of iPad. Door middel van een zuignap kunt u de standaard snel aan brengen op de achterkant van uw iPhone, iPod of iPad.

  ...meer info?
  iStand standaard
 • 5 stuks screenprotectors voor 10 euro !

  Deze ScreenGuards beschermen jouw iPhone tegen lichte en diepere krassen. Bij normaal gebruik heb je nauwelijks het idee dat de ScreenGuard op de telefoon zit en blijft het scherm goed afleesbaar.

  ...meer info?
  5 stuks screenprotectors voor 10 euro !
 • Krachtige Magic speaker voor uw smartphone

  Krachtige Magic speaker voor iPhone en meeste andere smartphones. Deze draadloze speaker zal u verbazen door zijn krachtige geluid. Geen configuratie nodig, geen bluetooth.

  ...meer info?
  Krachtige Magic speaker voor uw smartphone
 • Macbook accessoires

  Bij iPhoneGadgets.nl vind je nu ook een assortiment van de meest voorkomende Gadgets en accessoires voor je Macbook, Powerbook of iBook! Uit voorraad leverbaar!

  ...meer info?
  Macbook accessoires
 • Externe accu

  Externe accu voor iPad, iPhone 3en4 en iPod in zwarte of witte uitvoering, nu voor slechts: € 19,90 Handig voor als je van huis bent of gaat. Verlengd gesprekstijd met 10 uur op 3G Snel laden: volledig laden iphone 3en4in 1,5 uur, en 25%-30% iPad in 2 uur. 3 ledjes laten de power capaciteit zien (1 led, power is minder dan 50%, 2 leds, power is tussen 50-100%, 3 leds battery is volledig geladen)

  ...meer info?
  Externe accu
 • iPhone 4 stand versterkende hoorn

  Deze standaard voor de iPhone 4 versterkt het geluid tot 13dB !

  Ideaal voor het afspelen van o.a. muziek en films. Plaats de iPhone in liggende positie en u kunt de telefoon direct opladen door middel van de uitsparing aan de onderzijde.

  ...meer info?
  iPhone 4 stand versterkende hoorn
 • Laptop en iPad standaard

  Deze verstelbare standaard is gemakkelijk op elke platte ondergrond zoals een bureau of aanrecht te plaatsen. De Cricket is vrij recht te plaatsen, of juist heel schuin zodat het tikken van berichten bijvoorbeeld nog beter gaat. Doordat de standaard in te klappen is neem je hem bovendien gemakkelijk met je mee.

  ...meer info?
  Laptop en iPad standaard
 • Gratis burolader!

  Laad en synchroniseer de iPhone 3G en 4G met het iPhone Dock. De iPhone staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op je bureau of tafelblad.

  U krijgt deze burolader gratis bij een bestelling vanaf € 25,-. (zolang de voorraad strekt)

  ...meer info?
  Gratis burolader!
 • Pop Retro telefoonhoorn

  Kunt u zich die oude telefoonhoorns nog herinneren die je zo makkelijk tussen je nek en schouder kon plaatsten om even handenvrij te bellen? Met deze nieuwerwetse retro telefoonhoorn herleven ouderwetse tijden.

  ...meer info?
  Pop Retro telefoonhoorn

Accessoires voor iPad en iPhone

In deze sectie vindt u alles wat het plezier met een iPhone, iPad of iPod kan vergroten. Een USB-kabel komt altijd van pas om uw Apple-apparaat aan te sluiten op uw computer. Op deze manier kunt u rechtstreeks bestanden en foto’s van uw toestel naar de computer uploaden en omgekeerd. Wilt u met één kabel al uw producten kunnen koppelen aan uw computer? Kies dan voor de universele USB-kabel, die geschikt is voor zowel uw iPhone als iPod, maar ook andere apparaten van Nintendo en Sony kunt u aansluiten met deze kabel.

iPod, iPhone of iPad

Om de topprestaties van uw iPod, iPhone of iPad nog beter in beeld te brengen heeft iPhonegadgets een speciale HDMI-kabel voor u. Voortaan kijkt u uw zelf gemaakte filmpjes terug op de televisie en geniet u van de uitzonderlijke beeldkwaliteit. Om de kwaliteit van uw toestel nog verder te verhogen heeft iPhoneGadgets.nl.nl de speciale cameralens voor de iPhone 4 in het assortiment opgenomen. Met de bijgeleverde standaard worden de afbeeldingen en video’s ook nog eens ontzettend stabiel. Vindt gauw uw favoriete accessoire voor uw iPod, iPhone of iPad.

 3,5mm Jack naar Tulp - Kabel 
 €4.50 
 Camera lens voor iPhone4 
 €39.95 
 Dockconnector naar VGA-adapter 
 €32.95 
Artikel 1 tot en met 20 (Totaal 105 artikelen) Resultaten:  1  2  3  4  5 ...  Volgende 

Deel dit artikel met je vrienden: